Iedereen een sterkmaker

Youké op naar 2025

Onze droom

Samen werken we aan jeugdhulp die meteen goed, persoonlijk en dichtbij is. Daarvoor is verandering nodig, in onze organisatie én daarbuiten.


Onze droom in 3 ambities

In 2025 is onze hulp meteen goed, persoonlijk en dichtbij

Onze droom is om gezinnen met ingewikkelde hulpvragen sterker te maken, nu en in de toekomst. Samen met het gezin en andere sterkmakers in de wijk of regio vinden we een helder, krachtig en volledig antwoord op hun hulpvraag. We hebben onze droom uitgewerkt in drie ambities: meteen goed, persoonlijk en dichtbij. Zo willen wij dat hulp is en ervaren wordt. We vertellen er graag meer over.

Werk maken van onze ambities

Papieren tijgers, daar zijn we niet van. Hoe brengen we beweging op gang? Met behulp van vier werklijnen maken we werk van onze ambities.

In 2025 is onze jeugdhulp meteen goed, persoonlijk en dichtbij. En daarom gaan we aan de slag met deze doelen. Voor structuur in onze aanpak onderscheiden we vier werklijnen. Elke lijn maakt werk van onze ambities via programma’s, projecten en concrete acties. De werklijnen vormen de basis van de tweejarenplannen per regio en per team. Hierna lees je wat elke werklijn inhoudt.